CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

perjantai 30. tammikuuta 2009

Granlund ei ota paineita pelaamisesta


- Tottakai on hienoa päästä näihin kisoihin ja näinkin nuorena. Lähdetään vaan sinne Kanadaa kohti menestymään. Siellä on varmaan hienot kisat tulossa ja paljon yleisöä. Odotan ihan mielenkiinnolla, Granlund toteaa.
- Itse en ole niin miettinyt sitä merkitystä. Kauden alussa ei ollut mitään hajua, että olisin nyt voinut olla täällä alle 20-vuotiaiden mukana. En ota mitään paineita. Se on ihan turhaa. Antaa scouttien seurata, jos he haluavat, hän pohtii.
Granlund arvioi, että hänen vahvuutensa kaukalossa on pelin ymmärtäminen. Hyökkääjä yrittää olla jäällä mahdollisimman ovela, mutta hän ei kaihda myöskään fyysistä peliä vanhempien pelaajien keskellä.
- Tykkään ihan siitä, että taklataan. Itsekin tykkään silloin tällöin taklata. Varmasti ihan hyvin viihdyn, sellaistahan se peli on, painottaa Granlund.
Kärppien edustusjoukkueesta ei ole toistaiseksi tullut kyselyjä Granlundille, jolla ei ole vielä mitään kiirettä aikuisten peleihin.
- En ole mitään tavoitteita kyllä asettanut itselleni. Mennään päivä kerrallaan. Minun mielestäni on ihan turhaa vielä tässä iässä asettaa tavoitteita. Pidetään hauskaa tämän lajin parissa.

YLE

0 kommenttia: